Buntu Idea Artikel & Promosi? Headline Generator Pantas Membantu

September 20, 2017 · 0 comments

Post image for Buntu Idea Artikel & Promosi? Headline Generator Pantas Membantu

Headline atau “tajuk tulisan/artikel” adalah aspek yang penting dalam penerbitan artikel. Ini adalah kerana ia perkara yang mula-mula sekali akan dilihat oleh bakal pelawat dan berfungsi menarik perhatian prospek untuk membaca kandungan artikel yang dikongsi. Bukan itu sahaja – headline berperanan dalam membolehkan artikel dan ayat-ayat pemasaran kita sampai kepada audiens yang betul.

Saya sendiri selalu mengalami masalah ini ketika nak menulis artikel – buntu idea. Kita tahu isi penting yang ingin disampaikan tapi buntu untuk memulakan artikel. Dan mendapatkan headline yang betul adalah kuncinya.

Kerana itu saya gembira apabila wujudnya produk ini – Headline Generator.

Dengan hanya 2 langkah, terus siap senarai cadangan headline yang boleh digunakan untuk artikel dan juga promosi. Dan ianya dibangunkan oleh seorang online marketeer yang dah bertahun-tahun lamanya berkecimpung dalam pemasaran online ni.

Boleh tonton video tutorial yang saya ada buat ini sebagai contoh.

#1 Idea Headline Artikel Pembeli Rumah Pertama

#2 Idea Headline Promosi Produk Kulit Jeragat

Perisian ini memang sesuai untuk penghasilan headline artikel dan promosi yang boleh kita gunakan untuk menarik minat prospek membaca artikel kita dan terusss segera dapatkan produk atau servis yang ditawarkan. Tidak kiralah apa yang nak dipromosikan.. produk kesihatan, kosmetik, kecantikan kereta atau untuk idea artikel yang menarik – Headline Generator memang sangat membantu untuk dapatkan idea headline dengan pantas.

Hasilkan Headline Power – Dengan Hanya 2 Langkah
Buntu idea artikel atau masih tercari-cari headline untuk artikel pemasaran? Hasilkan senarai Headline yang power secara pantas dengan Headline Generator!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post: