Expand

Teknik Affiliate Clickbank Kini Lebih Mudah!

pb_wpaffiliateTidak dapat disangkal lagi yang program Affiliate Clickbank merupakan salah satu program yang memang masyuk sehinggakan ramai di antara marketeer Malaysia sendiri yang telah berjaya memperolehi ribuan ringgit melalui Clickbank ini.

Namun begitu bukan senang untuk berjaya. Untuk menjana pendapatan yang lumayan perlulah juga bersusah payah untuk mendapat hasilnya. Terdapat ribuan produk yang boleh dipromosikan di Clickbank namun bukan mudah untuk memilih dan meneliti setiap produk untuk dipromosikan.

Selain itu, proses untuk mendapatkan link affiliate (Hoplink) dan membuat squeeze page juga kadangkala memakan masa terutamanya jika kita ingin mempromosikan banyak produk dalam satu masa.

KINI.. kita tidak perlu risau lagi kerana teknik Affiliate Clickbank kini menjadi lebih mudah dengan WpAffiliate! Bagaimana tu?

WpAffiliate adalah plugin WordPress yang dihasilkan olen Nikolaa Jankovic. Plugin ini bertujuan memudahkan kita menjana pendapatan melalui Clickbank. Penggunaan plugin ini teramatlah mudah seperti makan kacang. Tak tipu. Sangat mudah. Upload, aktifkan dan terus boleh guna! Mudah kan?

Plugin ini lebih advance dari HopBuilder yang disediakan Clickbank kerana ia akan memaparkan produk2 yang BERKAITAN dengan artikel atau post yang kita tulis. Warna, saiz, bilangan produk yang dipaparkan dan kedudukan iklan boleh diubah menerusi setting yang simple dan mudah!

WpAffiliate ini adalah alternatif yang terbaik kepada Adsense di mana ia membolehkan anda menjana pendapatan yang lebih baik dengan cara yang betul. Malahan saudara Rohaizad juga telah memberi komen positif kepada plugin ini.

Jangan menggigit jari melihat mereka yang sudah berjaya. Hasilkan income yang lebih hebat dengan WpAffiliate sekarang!

Nasrul Hanis – Seorang penulis blog dan artikel online sejak 2008. Berkecimpung dalam perundingan hartanah sejak 2011. Ejen Hartanah Berdaftar sejak 2016. Suka berdiskusi dan mencari kawan baru.
0 comments… add one

Leave a Comment