Expand

Percuma Lagi : E-Book Rahsia Kad Perniagaan

Yeah. Satu lagi E-Book percuma yang bermanfaat dan membuka mata aku. Mengapa? Kerana aku tahu apa itu ‘kad perniagaan’ tetapi tidak endah tentang ‘rahsianya’!

Mengapa ya aku cakap begitu? =)

Hakikatnya ramai yang tau apa itu kad perniagaan atau dalam English kita panggil business card. Tapi kita sekadar tahu dan tidak mengambil peluang dari penggunaan kad perniagaan ini. Aku salah seorang daripadanya (-_-)

Aku pernah buat kad perniagaan sendiri itupun buat dan print sendiri. Sekadar suka2 tetapi rupanya jika buat denga tersusun ada hasil yang hebat menanti! Tambahan pula jika kad perniagaan yang digunakan itu berkualiti, tahan lama dan bermutu tinggi.

Blogger pun sebenarnya boleh gunakan kad perniagaan, cuma ramai yang belum sedar akan hal ini.

Banyak perkara yang aku pelajari mengenai kad perniagaan dari E-Book Rahsia Kad Perniagaan nukilan Wan Khairul Zarizi dan Muhammad Razif ini. Kalau belum download, downloadlah sekarang. Jangan download saja, manfaatkan isinya yang berguna untuk semua.

Cheapest-Business Card menawarkan servis membuat kad perniagaan dengan harga yang menarik. Mungkin korang berminat untuk memiliki kad perniagaan sendiri jadi silalah berkunjung ke sana =D

Nasrul Hanis – Seorang penulis blog dan artikel online sejak 2008. Berkecimpung dalam perundingan hartanah sejak 2011. Ejen Hartanah Berdaftar sejak 2016. Suka berdiskusi dan mencari kawan baru.
3 comments… add one

Leave a Comment