Expand

Pengalaman Melahirkan Idea Bernas

pb_ceritaim

Satu fakta yang jangan sesekali kita pertikaikan ialah – bisnes bukan sesuatu yang mudah.

Hal ini merangkumi mana2 bisnes tidak kiralah bisnes online mahupun offline. Dalam mengusahakan bisnes seharian, pengalaman merupakan sesuatu yang berharga buuat kita. Justeru, pengalaman adalah guru yang mengajar kita akan realiti sebenar akan sesuatu yang kita lakukan.

Saya baru saja selesai membaca Cerita IM. Cerita IM? Apa tu?

Ya..

Cerita IM adalah koleksi rahsia kejayaan para Internet Markeeters di Malaysia yang diselongkar secara PERCUMA! Wah. Bukan senang nak tau rahsia kejayaan mereka ni kawan2.

Antara IM yang kisah mereka diceritakan di dalam Report ini ialah Zamri Nayan, Catzer, Labanon, Sham (Raja Adsense), Zul Smartusaha dan lain-lain IM yang anda boleh lihat dan baca sendiri di dalam produk ini nanti. Report percuma ini mengandungi rahsia kejayaan mereka di dalam menjalankan bisnes online masing-masing.

Banyak perkara yang perlu kita tahu dalam bisnes terutamanya yang melibatkan pengalaman dan rahsia kejayaan. Jadi jangan tunggu lagi. Ianya percuma dan bermanfaat untuk kita yang dahagakan idea2 bernas ini.

KLIK SINI UNTUK DOWNLOAD CERITA IM SEKARANG!

p.s: Raya dah hampir tiba. Kena cari idea banyak untuk projek selepas Raya ni pula =D

Nasrul Hanis – Seorang penulis blog dan artikel online sejak 2008. Berkecimpung dalam perundingan hartanah sejak 2011. Ejen Hartanah Berdaftar sejak 2016. Suka berdiskusi dan mencari kawan baru.
2 comments… add one

Leave a Comment