Expand

Pakej Percuma Ikan Kecil Ikan Besar Mesti Dibaca

pakej3ebookpercuma

Baru saja aku selesai menelaah Pakej Tips Percuma semalam, hari ini aku dapat email tentang satu lagi Pakej E-Book Percuma : Ikan Kecil Ikan Besar nukilan Raja Kamil.

Menarik. Percuma pula tu. Kena amik! Aku baru selesai membaca ktiga-tiga E-Book yang ada dalam pakej ni. Jom kita tengok apa yang ada. Manalah tahu korang berminat.

3 E-Book yang terkandung dalam pakej ‘Ikan Kecil Ikan Besar’ ini ialah:
– Ikan Kecil Ikan Besar
– 3 Idea Buat Duit dengan Blog
– Duit Pantas daripada Lelong.com.my

E-Book ‘Ikan Kecil Ikan Besar’ mengandungi motivasi untuk kita menjalankan bisnes. Tak kisahlah apa bisnes pun, aku rasa E-Book ini memang sesuai. Lama juga aku baca walaupun motivasi dan kisah yang terkandung tidaklah rumit, cuma ada sedikit kesedaran yang boleh kita hayati dari EBook ‘Ikan Kecil Ikan Besar’ ini. Aku cadangkan EBook ini dibaca dahulu sebelum dua E-Book yang lain.

‘3 Idea Buat Duit dengan Blog’ pun menarik juga. Aku rasa dah ramai yang tahu tentang bagaimana nak buat duit dengan blog. Cuma mungkin korang ada terlepas pandang dan menyedari sesetengah perkara dengan membaca E-Book ini. Terima kasih rajakamil, ada beberapa perkara yang baru aku tersedar bila baca E-Book ini.

Haa.. ini pengetahuan baru untuk aku – Duit Pantas daripada Lelong.com.my! Sebelum ni aku tak tahu pun apa itu Lelong.com.my (uhuhu). Pada mulanya aku baca tanpa minat. Banyak sikit baca, barulah sedar yang kaedah duit pantas ni boleh juga hasilkan pendapatan yang lumayan! Cuma kena paraktikan langkah-langkah yang disediakan dalam E-Book ini.

Dah download ke belum? Kalau belum, download la kat sini. Kalau dah download, jangan baca saja, amalkan! =D

Nasrul Hanis – Seorang penulis blog dan artikel online sejak 2008. Berkecimpung dalam perundingan hartanah sejak 2011. Ejen Hartanah Berdaftar sejak 2016. Suka berdiskusi dan mencari kawan baru.
0 comments… add one

Leave a Comment