Expand

Bayaran Pertama dari LinkWorth

bayaranlinkworth10dec09

Alhamdulillah. Setelah sekian lama menunggu, akhirnya masuk juga bayaran yang julung2 kalinya dari LinkWorth. Langkah permulaan memang kena rajin sikit, bila blog dah approved dan dilanggan advertiser, memang goyang kakilah sebab tiap2 bulan akan masuk pendapatan tanpa perlu buat apa2. Yang pasti, kena maintain blog jela. Fulamak, macam gaji la pulak kan (memang boleh dianggap gaji sebenarnya. hehe).

Apa2 pun, Alhamdulillah. Setiap sen yang masuk tu adalah rezeki dan yang penting ianya halal. Buat anda yang inginkan income yang mantap dari LinkWorth, jangan tunggu lagi. Sertai LinkWorth sekarang! =D

Nasrul Hanis – Seorang penulis blog dan artikel online sejak 2008. Berkecimpung dalam perundingan hartanah sejak 2011. Ejen Hartanah Berdaftar sejak 2016. Suka berdiskusi dan mencari kawan baru.
5 comments… add one
  • DIY dave December 14, 2009, 10:38 pm

    I might have to give linkworth a try.

    Reply
  • samanosuke_04 December 14, 2009, 11:30 pm

    waaa mantap2… cam berminat gak aku ngan linkworth nie.. bleh tayang blog ko x? yang ko bleh pendapatan nie.. bleh nak buat contoh.. hoho

    Reply
  • zuwairiaiman December 15, 2009, 11:00 am

    bro.. gua baru 1 disember lepas wat website ni… tgok lu punye entry ni.. pehh.. semangat datang.. thanks bro

    Reply
  • PakarBisnes December 23, 2009, 10:41 pm

    @DIY dave: Yeah, I guess you should.

    @samanosuke_04: kalau nak tayang pun, xdela nampak sangat. masih baru lagi dengan linkworth. nanti kalau dah betul2 explore, maybe saya akan kongsikan tips2nya 😉

    @zuwairiaiman: semangat sudah datang.. bagus2.. gud luck bro! 😛

    Reply
  • arema February 2, 2011, 7:21 am

    jadi linkworth itu bayaranya tiap tanggal 10 tiap bulan nya ya bro?

    Reply
Cancel reply

Leave a Comment