Expand

Pakej Tips Percuma Bermanfaat Untuk Semua

tipspercuma

Phew. Habis pun. Alhamdulillah. Selesai juga aku menelaah Pakej Tips Percuma yang aku download tadi. Sedar tak sedar, 2-3 jam juga aku ambil masa untuk baca dan fahami apa yang ada dalam pakej ni.

Memang puas hati. Jom kita tengok apa yang ada dalam Pakej Tips Percuma ni.

Aku memang tak boleh tengok benda percuma, apatah lagi ianya sesuatu yang bermanfaat macam Pakej Tips Percuma ni.

Apa yang terkandung dalam Pakej Tips Percuma ini ialah :

* Panduan PERCUMA Membuat Blog
* Traffik Dengan Feedjit
* Panduan SEO
* 7Hari Mahir Affiliate oleh Raja Lelong
* Tip Mempromosikan AFFILIATE!!
* Jana wang Dengan Google Adsense
* Rahsia Google Adsense
* Software Photoshop CS3
* Tips Antivirus Percuma Seumur Hidup

Banyak tu benda yang terkandung dalam pakej ni. Patutlah lama semacam aku nak habiskan semuanya. Tapi memang puas hati. Aku dapat banyak benda baru terutamanya tentang SEO. Tentang tips affiliate, aku dapat beberapa tips baru terutamanya nak hasilkan lagi pendapatan yang lebih bagus dari affiliate.

Satu lagi, ada software Photoshop CS3 dalam pakej ni. Tak perasan pula ada Photoshop masa download. Yang penting, ia portable. Tak payah install. Hoho.

Selalunya benda percuma macam ni ada tarikh tamatnya. Mungkin 2-3 hari lagi ia akan ditutup. Untuk yang dah download, sila aplikasikan sebab tips-tips yang ada dalam pakej ni memang berguna. Two thumbs up!

Untuk yang belum download, sila download sekarang sebelum ianya ditutup. Rugi kalau korang tak baca benda-benda yang bermanfaat dan percuma macam ni.

Maju jaya untuk semua!

Dialog Penutup
Kawan: Selalunya ko sibuk, nape boleh menelaah E-Book Tips sekarang ni?
Aku: Aku tengah cuti daa. Keja pulak semua depan PC =)

Nasrul Hanis – Seorang penulis blog dan artikel online sejak 2008. Berkecimpung dalam perundingan hartanah sejak 2011. Ejen Hartanah Berdaftar sejak 2016. Suka berdiskusi dan mencari kawan baru.
2 comments… add one

Leave a Comment