Expand

Trafik Mudah, Pantas & Percuma

Trafik Mudah, Pantas & Percuma post image

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat teman-teman sekalian,

Kali ini saya ingin berkongsi satu teknik untuk mendapat trafik dengan mudah, pantas dan percuma. Ya, teknik ini ternyata benar, realistik dan boleh dilakukan oleh sesiapa pun.

Baiklah, kita terus kepada apa yang ingin saya kongsi.

Sebenarnya cara ini sudah sekian lama wujud di Internet dan saya pernah berkongsi tentangnya dalam salah satu blog saya suatu ketika dulu. Ia adalah – FreeViral!

Mungkin ada di antara ada yang sudah tahu tentang sistem ini dan menggunakannya namun bagi anda yang pertama kali tahu, saya ingin memperkenalkan sistem ini untuk anda. Sistem ini berfungsi dengan memerlukan mereka yang ingin mendaftar dan menggunakan sistem ini – melawat laman web anda dahulu. Dengan erti kata lain, mereka mesti sekurang-kurangnya lawat laman web anda untuk menggunakan sistem ini. Anda dapat trafik mudah dan percuma!

Jom lihat macam mana nak gunakan sistem ini. Mudah saja.

  1. Layari laman web FreeViral.
  2. Skrol ke bawah sehingga anda nampak “STEP 1”
  3. Ikut langkah yang dipaparkan termasuk melawat link yang diberi dan masukkan kod dari laman-laman tersebut.
  4. Masukkan info mengenai diri anda dan laman web anda.
  5. Anda akan memperoleh maklumat akaun dan link anda sendiri.
  6. Kongsi link anda itu melalui artikel, banner, iklan, Twitter, Facebook dan sebagainya.

Mudah, pantas dan percuma bukan? Selamat mencuba!

Nasrul Hanis – Seorang penulis blog dan artikel online sejak 2008. Berkecimpung dalam perundingan hartanah sejak 2011. Ejen Hartanah Berdaftar sejak 2016. Suka berdiskusi dan mencari kawan baru.
4 comments… add one
  • samanosuke_04 January 3, 2011, 4:22 am

    pay per lead ke nie? cam too good to be true jer kalo bleh tetiba naikkan traffik.. hehehee

    Reply
    • Nasrul Hanis January 16, 2011, 10:35 am

      hehe.. ini bukan pay per lead.. selepas siap register dan follow the steps yang diberi.. kita akan dapat satu url untuk tarik trafik ke site kita sendiri..

      mungkin tak banyak trafik yang boleh ditarik.. tapi yang penting ianya mudah dan percuma 😀

      cuba jangan tak cuba 😉

      Reply
  • sam January 19, 2011, 4:14 am

    ts so informative and have much knowledge about the topic, I would love to share it on ma faceboook, thanks for sharing such a nice post.

    Reply
Cancel reply

Leave a Comment