Expand

Rahsia Tingkatkan trafik, Subscriber & Pendapatan Blog Anda

Saya ingin mendedahkan satu rahsia bagaimana anda dapat tingkatkan trafik, subscriber dan pendapatan blog anda. Untuk pengetahuan anda, panduan ini adalah berbentuk audio selama 59 minit yang diperdengarkan kepada anda dengan gaya santai, bebas dan mudah beserta contoh.” – itulah yang diungkapkan oleh Raja Kamil mengenai produknya, Aku Seorang Blogger.

Jujurnya, saya begitu tertarik dengan pendekatan produk ini di mana panduan berbentuk audio kadangkala lebih mudah ‘dihadam’ dan difahami seterusnya dapat dipraktikkan oleh pendengar.

Ya.. perkara penting yang perlu kita ambil berat untuk blog kita sudah tentulah:

  • Trafik
  • Subscriber a.k.a pembaca setia (loyal readers)
  • Pendapatan

Satu berita baik ialah: “Apa yang perlu anda buat ialah anda TIRU sahaja apa yang saya lakukan selama ini tanpa try and error lagi.” – kata Raja Kamil lagi di mana anda tak perlu risau akan tersesat arah kerana panduan demi panduan akan satu2 dimasukkan ke dalam telinga anda.

Memang layan. Jadi blogger2 sekalian, sudah tentu anda berminat nak tau rahsia bagaimana nak tingkatkan trafik, subscriber dan pendapatan blog anda kan. Jadi jangan tunggu lagi.

KLIK SINI untuk dapatkan panduan ‘Aku Seorang Blogger’ sekarang!

Nasrul Hanis – Seorang penulis blog dan artikel online sejak 2008. Berkecimpung dalam perundingan hartanah sejak 2011. Ejen Hartanah Berdaftar sejak 2016. Suka berdiskusi dan mencari kawan baru.
0 comments… add one

Leave a Comment