Expand

trafik

Tarik Trafik: Tulis Apa Yang Orang Nak Baca

Kadang2 kita tak tahu apa nak tulis dalam blog lalu kita update dengan artikel2 yang kita rasakan sedap untuk dibaca. Tetapi kadangkala yang sedap membaca itu adalah kita sendiri, bukannya para pengunjung yang kita sasarkan untuk melawat blog kita. Lalu termenunglah kita memikirkan – mengapa tak ada orang nak baca blog aku ini? Salah satu […] Read more

Siapa Mahu Jana Trafik Sambil Buat Duit?

Kalau korang perasan, banyak blog dan web yang memperkatakan tentang produk ‘Unstoppable List Building’ oleh Justin Michie ini. Jujur aku katakan, ia memang produk yang hebat! Memang terujalah bila aku menelaah isi kandungannya. Apa yang hebat sangat tu? Jom baca! Memang banyak ebook dan produk percuma yang dah aku (dan mungkin korang juga) telah download. […] Read more