Expand

tips

Gagal Bukan Untuk Selamanya

Kejayaan dan kegagalan adalah perkara biasa dalam hidup. Kadangkala kita berjaya, kadangkala kita gagal. Hal ini berlaku dalam perkara2 yang kita lakukan termasuklah bisnes online mahupun offline. Gagal bukan untuk selamanya. Bagaimana tu? Ada di antara kita yang terus hilang semangat atau down apabila gagal dalam sesuatu perkara. Sikap ini adalah sikap yang salah dan […] Read more

Blogging: Minat + Usaha!

Lama sudah aku x update blog. Kesibukan kerja menghalang aku dari meluangkan masa untuk blogging. Tapi salah aku juga. Salah time management. Apa2lah. Aku ada menerima pertanyaan dari beberapa kenalan tentang blogging. “Betulkah blogging boleh buat duit?” “Aku dah try macam yang ko buat tapi xberhasil pun?” Ha. Sebenarnya ada satu benda penting yang korang […] Read more

Siapa Mahu Jana Trafik Sambil Buat Duit?

Kalau korang perasan, banyak blog dan web yang memperkatakan tentang produk ‘Unstoppable List Building’ oleh Justin Michie ini. Jujur aku katakan, ia memang produk yang hebat! Memang terujalah bila aku menelaah isi kandungannya. Apa yang hebat sangat tu? Jom baca! Memang banyak ebook dan produk percuma yang dah aku (dan mungkin korang juga) telah download. […] Read more