Expand

Persoalan Tentang Masterkit VirusBuster

persoalanmasterkit

Salam sejahtera teman2!

Saya telah memperkenalkan produk Masterkit Virus Buster sebelum ini di mana Masterkit ini adalah satu produk yang memang saya syorkan untuk teman-teman kerana bukan sahaja ia membantu saya dalam mengenali selok-belok mengendalikan masalah PC dan Laptop, malah membantu menjimatkan perbelanjaan saya.

Saya ada menerima beberapa pertanyaan mengenai produk ini dan akan saya jawab kesemuanya di dalam post kali ini. Cekidaut! =)

Pertanyaan2 yang saya terima bolehlah saya ringkaskan ke dalam persoalan2 berikut:

 • Apa sebenarnya Masterkit ni?
 • Apa keuntungan dari produk ni?
 • Boleh buat duit dari produk ni?

Jawapan kepada Persoalan2
Mengenai Masterkit Virus Buster

Baiklah. Produk Masterkit Virus Buster ini adalah produk yang berupa pakej di mana produk utama di dalamnya ialah Masterkit Virus Buster itu sendiri. Ia mengandungi panduan bagaimana untuk mengenal virus, simptom2, cara untuk menyelesaikan masalah dan seterusnya teknik dan langkah2 membaiki PC/Laptop anda. Bersama Masterkit Virus Buster ini ialah beberapa panduan lain seperti Fix Your Own PC dan himpunan Tools yang disediakan untuk membantu menyelesaikan masalah virus, malware, tojan dan pelbagai masalah yang melanda Laptop/PC kita.

Setiap unit Masterkit Virus Buster ini ada keynya yang unik untuk menjaga hakcipta pengeluar.

Keuntungan dari Masterkit Virus Buster

Dari segi keuntungan memang banyaklah bagi saya. Dari tak tahu selok belok repair PC/Laptop, sekarang saya dah boleh selesaikan masalah2 yang timbul. Walaupun tak expert, tapi saya puas hati sebab boleh buat sendiri. Tak perlu lagi hantar ke kedai dan bayar servis PC/Laptop. Jimat perbelanjaan. Bukan itu sahaja, saya pula yang kadangkala dibayar untuk repair atau setelkan masalah PC/Laptop kawan2 lain! Inilah yang kita panggil beli sekali, untung berkali-kali! Ada lagi keuntungan yang lagi hebat, sila baca lagi dibawah šŸ˜›

Buat duit dengan Masterkit Virus Buster

Untuk pengetahuan anda, setelah membuat pembayaran, anda akan memperoleh satu akaun di laman web Masterkit Virus Buster. Anda boleh download produk2 dan tools yang disediakan di situ. Satu perkara yang paling best ialah – anda boleh hasilkan pendapatan lumayan dengan akaun ni! Bagaimana? Anda akan dapat ID promosi anda sendiri dan promosikan pada kawan2 anda atau rakan2 online di luar sana dan anda akan memperoleh RM50 untuk setiap jualan yang berjaya dihasilkan. Kalau satu jualan dapat RM50, bagaimana dengan 10 jualan? 20 jualan? Hebat bukan.

Saya harap jawapan saya ini sedikit sebanyak menjawab persoalan yang telah diutarakan mengenai produk ini.

Langkah Yang Bijak!

Saya cadangkan anda mengambil langkah yang bijak demi keuntungan anda juga.

Produk ini berharga RM100. Nampak mahal (takdela mahal sangat pun) tetapi sangat berbaloi!

Kalau anda sudah ada bajet, sila layari laman Masterkit Virus Buster saya di Masterkit Virus Buster @ PakarBisnes dan buat pembelian. Nota: Saya ada bonus untuk anda! Bonus2 tersebut telah saya sertakan di sana.

Kalau belum ada bajet dan nak kumpul bajet dulu, boleh join Affiliates dulu di Laman Affiliates. Pendaftaran adalah percuma dan anda akan memperoleh RM10 untuk setiap jualan yang berjaya dihasilkan. Bonus sebanyak RM50 akan diberi untuk setiap 5 jualan produk.

Bayangkan anda dapat jual 5 produk: Dapat RM10 x 5 = RM50 + Bonus RM50 = RM100! Untung tu! Untuk lebih lumayan, RM100 tu anda gunakan pula untuk dapatkan Masterkit Virus Buster.

Wah. Panjang pula kali ni. Tapi tak mengapalah kerana saya dah terangkan mengenai produk ni sedaya upaya saya. Bertindak sekarang untuk masa depan yang cerah šŸ™‚ Jumpa lagi!

Nasrul Hanis – Seorang penulis blog dan artikel online sejak 2008. Berkecimpung dalam perundingan hartanah sejak 2011. Ejen Hartanah Berdaftar sejak 2016. Suka berdiskusi dan mencari kawan baru.
7 comments… add one
 • samanosuke_04 November 29, 2009, 6:27 pm

  RM 100 mahal sangat….

  Reply
 • PakarBisnes November 30, 2009, 12:58 am

  @samanosuke_04: ya. pada mulanya saya pun rasa begitu. tetapi setelah beli, dapatkan keahlian Masterkit dan hasilkan income, saya rasa sangat2 berbaloi šŸ˜‰

  p.s: dah balik modal. Alhamdulillah.

  Reply
 • solehpolysas December 13, 2009, 6:18 pm

  siapa owner web tu??

  Reply
 • PakarBisnes December 13, 2009, 7:16 pm

  @solehpolysas, onwer web mana yang bro maksudkan?

  Produk tu adalah produk yg saya promosikan (affiliate) sebab produk ni banyak membantu saya belajar repair PC tambahan pula komisyennya menguntungkan juga.

  Laman Masterkit@PakarBisnes tu untuk promosikan produk tu dan owner dia ialah saya =)

  Reply
 • solehpolysas December 13, 2009, 7:29 pm

  šŸ˜€ owner web affiliate tu la.. ekikiki..
  bagus2, tahniah sebab dah ada produk..

  Teruskan dengan lebih banyak lagi akan datang..
  lagi bagus kalau turunkan sikit harganya..kalau boleh, pilih harga mampu milik..

  Just beri cadangan sahaja.. :mrgreen:

  Reply
 • PakarBisnes December 17, 2009, 2:26 pm

  @ solehpolysas, terima kasih atas cadangan bro šŸ˜›

  tapi dah promosi produk orang, boleh promote jela. btw, rm100 tu berbaloi bagi saya sebab apa yang kita dapat dalam Masterkit tu memang membantu dan bermanfaat šŸ˜Ž

  Reply
 • rocker September 26, 2011, 7:08 pm

  salam,
  masterkit da xjual ke?huhu

  Reply

Leave a Comment