Expand

blog

PERCUMA Tidak Semestinya Tidak Bernilai

Kalau anda adalah seorang yang gemarkan bisnes online, sudah pasti anda akan sentiasa bertemu dengan tawaran2 produk seperti software atau EBook2 percuma. Betul kan? Ada pelbagai produk percuma samada dari IM Malaysia atau luar negara hari ini dan produk2 ini bertambah dari hari ke hari. Ada di antara kita yang mengatakan bahawa produk2 percuma adalah […] Read more

Hadiah Tahun Baru 2010

Salam teman2. Tahun 2009 sudah berakhir dan kini sudah pun tahun 2010. Seeloknya kita sama2 muhasabah apa yang telah kita lakukan dan peningkatan/kejayaan yang kita berjaya capai pada tahun 2009 yang lepas. Sebenarnya saya tidak berapa sambut sangat tahun baru ni tapi pada 1 Januari yang lalu, komisen pertama dari Intellilinks telah pun masuk dengan […] Read more

Tarik Trafik: Tulis Apa Yang Orang Nak Baca

Kadang2 kita tak tahu apa nak tulis dalam blog lalu kita update dengan artikel2 yang kita rasakan sedap untuk dibaca. Tetapi kadangkala yang sedap membaca itu adalah kita sendiri, bukannya para pengunjung yang kita sasarkan untuk melawat blog kita. Lalu termenunglah kita memikirkan – mengapa tak ada orang nak baca blog aku ini? Salah satu […] Read more