Expand

buat duit

Persoalan Tentang Masterkit VirusBuster

Salam sejahtera teman2! Saya telah memperkenalkan produk Masterkit Virus Buster sebelum ini di mana Masterkit ini adalah satu produk yang memang saya syorkan untuk teman-teman kerana bukan sahaja ia membantu saya dalam mengenali selok-belok mengendalikan masalah PC dan Laptop, malah membantu menjimatkan perbelanjaan saya. Saya ada menerima beberapa pertanyaan mengenai produk ini dan akan saya […] Read more

Kisah Benar! Buat Duit dari Blog PR0 & Berusia 2 Hari!

Secara peribadi, memang saya terkejut apabila terjumpa hal ni. Rasa cemburu pun ada. Alahai. Masakan tidak, ada blogger yang berjaya buat duit dari blog yang PRnya 0 dan berusia 2 hari! Melihatkan dari tajuk artikel tersebut – ‘Blog PR0 & Baru 2 Hari Dah Dapat Payment?‘, memang saya tak percayalah. Dalam hati saya, “Betul ke […] Read more

Peluang Buat Duit dengan NovaSoft

Hi dan salam! Lama betul xupdate PakarBisnes ni. Agak sukar nak update bila berhadapan dengan assignment yang agak banyak. Namun bisnes online terutamanya blogging harus tetap diteruskan kerana memanglah tersangat rugi sekiranya peluang bisnes online yang menguntungkan dilepaskan begitu sahaja. Kali ini aku mahu berkongsi satu lagi peluang bisnes yang menguntungkan iaitu program Novasoft. Jom […] Read more