Expand

Panduan Buat Duit Dari E-Book. Panduan Percuma!

pb_buatebook

Selama ni saya amat teruja bila melihat E-Book2 hebat yang kini hangat di pasaran online. Yelah, sudah pasti penulis/penerbit E-Book2 ini menjana pendapatan hebat. Tengok sajalah pendapatan affiliate2 mereka yang hebat2, apatah lagi pendapatan mereka yang menerbitkan E-Book2 tersebut.

Bagaimana nak buat?

Macam mana nak dapat idea?

Apa caranya pula nak pasarkan E-Book2 tu?

Ha.. bacalah lagi untuk tau lebih lanjut.

Persoalan2 di atas memang selalu bermain di kepala sekiranya anda minat bisnes yang bukan saja menguntungkan, malah memberi manfaat kepada orang lain. Mulia kan?

Begitu juga dengan saya. Macam yang saya cakap tadi, saya pun teringin nak tau bagaimana penulis2 dan penerbit2 ni hasilkan karya mereka. Dan tanpa disangka, saudara Jamil menghasilkan panduan yang saya cari2 ini dengan PERCUMA! (macam biasalah, saya suka produk percuma. oho). Tunggu apa lagi, terus muat turunlah. Dan terus saya telaah dan cuba fahami.

Baca punya baca..

Alhamdulillah. Selesai juga membacanya. Bahasa mudah difahami dan straight to the point jadi boleh faham dalam masa singkat. Barulah saya tahu apa yang perlu saya lakukan sekiranya saya juga ingin jadi macam mereka.

Satu fakta yang perlu anda tahu. Dengan E-Book anda punya potensi untuk hasilkan pulangan lumayan!

Kalau sudah download, baca dan fahami. Mesti anda rasa puas hati dan bersemangat untuk hasilkan E-Book anda sendiri juga.

Kalau belum download, KLIK SINI UNTUK DOWNLOAD!

Semoga kita sama2 berjaya! Dan terima kasih untuk saudara Jamal!

Nasrul Hanis – Seorang penulis blog dan artikel online sejak 2008. Berkecimpung dalam perundingan hartanah sejak 2011. Ejen Hartanah Berdaftar sejak 2016. Suka berdiskusi dan mencari kawan baru.
2 comments… add one
  • arifin October 26, 2009, 9:18 pm

    🙄 , Syabas dan tahniah kepada anda kerana baik hati memberikan panduan dan tip-tip untuk blogger, saya baru lagi dalam dunia internet ni.
    Terima kasih. Selamat Maju Jaya.

    Reply
  • PakarBisnes November 4, 2009, 12:04 pm

    @arifin

    Terima kasih Arifin 🙂
    Saya gemar berkongsi maklumat dan pandangan dengan kawan2. Semoga kita sama2 beroleh manfaat!

    Reply
Cancel reply

Leave a Comment