Expand

Masterkit VirusBuster v2 Dilancarkan!

masterkitvirusbuster

Adakah PC atau Laptop anda sering diserang virus atau mengalami masalah? Sering membazirkan wang untuk menghantar PC/Laptop anda ke kedai?

Kini tidak lagi dengan adanya panduan lengkap membaiki komputer dalam Bahasa Malaysia – Masterkit VirusBuster!

Sebenarnya Masterkit telah pun hampir setahun lebih dilancarkan dan sekarang telah terbit Masterkit VirusBuster v2.0 iaitu versi kedua selepas versi yang pertama.

Produk ini telah mengubah hidup saya dari seorang yang tidak tahu apa2 tentang membaiki PC/Laptop sehinggalah kepada seorang yang mahir membaiki dan menyelesaikan masalah yang berpunca dari virus. Tidaklah expert tetapi mampu untuk membaiki PC dan Laptop itu sudah memberi kepuasan untuk saya. Apatah lagi bila dibayar. Hehe.

Produk Masterkit VirusBuster ini tidak bermakna anda akan dapat produk ini sahaja malah akan dapat satu akaun di laman webnya yang boleh anda akses untuk dapat tools tambahan dan update terbaru. Bayaran sekali seumur hidup dan anda akan rasai kepuasan mendalami pengetahuan yang bermanfaat melalui produk ini.

Saya juga menawarkan program affiliate untuk anda sertai. Setiap penjualan yang berjaya akan memperoleh RM10 dan ada bonus untuk 5 jualan dan ke atas setiap bulan.

Harganya cuma RM100 tetapi setakat ini telah menjimatkan ratusan ringgit wang saya berbanding menghantar PC saya ke kedai untuk servis membaiki komputer.

Produk ini telah ditamatkan kemaskininya

Nasrul Hanis – Seorang penulis blog dan artikel online sejak 2008. Berkecimpung dalam perundingan hartanah sejak 2011. Ejen Hartanah Berdaftar sejak 2016. Suka berdiskusi dan mencari kawan baru.
4 comments… add one
  • samanosuke_04 July 10, 2009, 2:06 am

    hehe aku kalo komputer rosak, taip jer kat google, gerenti jumpe camner nak baiki.. haha!!

    Reply
  • berita ekonomi July 14, 2009, 11:25 am

    wah kalo saya sih kejauhan pak cik.terimakasih infonya

    Reply
  • zuar July 15, 2009, 5:24 pm

    mmg kt google ada..tapi masalah org yg mls nak mencari..sbb tu ada e-book macam2 skrg..:-)..good job bro..

    Reply
  • tunepal February 6, 2011, 12:37 am

    ni antivirus ker?

    Reply
Cancel reply

Leave a Comment