Kisah Benar! Buat Duit dari Blog PR0 & Berusia 2 Hari!

Secara peribadi, memang saya terkejut apabila terjumpa hal ni. Rasa cemburu pun ada. Alahai. Masakan tidak, ada blogger yang berjaya buat duit dari blog yang PRnya 0 dan berusia 2 hari! Melihatkan dari tajuk artikel tersebut – ‘Blog PR0 & Baru 2 Hari Dah Dapat Payment?‘, memang saya tak percayalah. Dalam hati saya, “Betul ke […] Read more

Bisnes di Bulan Barakah

Buat semua pembaca Muslim, PakarBisnes dengan ini mengucapkan selamat menyambut Ramadhan al-Mubarak dan selamat berpuasa =) Di bulan yang mulia dan penuh barakah ini, marilah kita sama2 memaksimumkan amalan kita dan merebut peluang sebaik mungkin untuk beramal ibadah dan melakukan kebajikan. Ramadhan bukan sahaj bulan penuh barakah, malah memberi peluang kepada kita untuk berbisnes. Betul […] Read more

Peluang Buat Duit dengan NovaSoft

Hi dan salam! Lama betul xupdate PakarBisnes ni. Agak sukar nak update bila berhadapan dengan assignment yang agak banyak. Namun bisnes online terutamanya blogging harus tetap diteruskan kerana memanglah tersangat rugi sekiranya peluang bisnes online yang menguntungkan dilepaskan begitu sahaja. Kali ini aku mahu berkongsi satu lagi peluang bisnes yang menguntungkan iaitu program Novasoft. Jom […] Read more