Expand

April 2009

20 EBook Percuma untuk Newbie

Keputusan final exam pada 28hb April yang lalu membuatkan aku rasa bersyukur dan bersemangat untuk kembali belajar. Tapi tak nak juga ambil semester pendek. Nak cuti 3 bulan juga. Haha :sengih: Dan pagi tadi aku terjumpa satu set 20 E-Book percuma untuk dimuat turun. 20 E-Book percuma untuk Newbie. Boleh muat turun di sini. Jom [...]

Ada Apa dengan Twitter

Rasanya tak perlu lagi aku perkenalkan Twitter ini memandangakan ianya sudahpun popular di Internet, walaupun sesetengah dari kita langsung tidak pernah mengetahui mahupun mendengar perkataan ‘Twitter”. Twitter pada asasnya merupakan platform micro-blogging untuk menyatakan status terbaru atau update tentang diri kita. Dapat kita lihat akhir2 ini fungsi Twitter menjadi lebih hebat dari sekadar menyiarkan status [...]

Dapatkan Tutorial Berguna di DilarangMelarang.com

Kali ni aku mahu buat ulasan (review) pula. haha. Okeh, blog yang akan diulas kali ini ialah DilarangMelarang.com oleh Marzuki Jalil. Mungin ramai yang sudah tau tentang blog DilarangMelarang ini tapi dah penat2 aku buat ulasan ni, so korang bacalah ye. DilarangMelarang.com ialah blog milik Marzuki Jalil. Aku tak pasti beliau seorang pelajar atau seorang [...]